Rabobank helpt je

bij de financiële check

Rabobank helpt je bij de financiële check

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in DockSide in Scheveningen? Dan willen wij je aanmoedigen deze keuze met financiële comfort te maken. Plan een vrijblijvende afspraak voor een financiële check op rabobank.nl/nieuwbouw. Rabobank biedt de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Jouw droomwoning in Scheveningen financieren

Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in Scheveningen? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Is het mogelijk die droom waar te maken? De adviseurs van Rabobank kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent.

De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank, Estelle Wunderink en haar collega’s zijn nauw betrokken bij het project Dock Side. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Scheveningen. Alle informatie over de hypotheken van Rabobank vind je op rabobank.nl/hypotheken en over nieuwbouw op rabobank.nl/nieuwbouw.

De voordelen van een (nieuwbouw) hypotheek bij Rabobank:

  • De getekende hypotheekofferte is 18 maanden geldig bij plusvoorwaarden*
  • Heb je een betaalpakket bij Rabobank dan krijg je extra korting op de rente*
  • Bij Rabobank hebben we ruime overbruggingsmogelijkheden, zowel voor de looptijd als voor de marktwaarde.*

*kijk voor meer informatie en de voorwaarden op: rabobank.nl/nieuwbouw of rabobank.nl/duurzaamheidskorting

Let's
meet

in our backyard

Let's
chill

in our backyard

Let's
suirf

in our backyard

Financiële check gesprek

dé start voor jouw nieuwe droomwoning

Financiële check gesprek: dé start voor jouw nieuwe droomwoning

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check via de link hieronder met Estelle Wunderink 06-21342213 en haar collega’s, financieel adviseurs bij Rabobank of stuur een email naar [email protected]. Dit eerste gesprek is vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

Financiële check

Estelle Wunderink

06-21342213

Felix Belfroid

06-25410259

Dock Side is in Verkoop/ Verhuur!

Vanaf dit moment kunt u zich inschrijven als aspirant koper of huurder. Op het digitale inschrijfformulier kunt u uw definitieve keuze voor een woning aan de hand van het huisnummer aangeven.