Dock Side

Binnenkort verrijst er aan de Zeesluisweg 44-76 in Scheveningen een bruisende nieuwbouwontwikkeling, met een vriendelijke uitstraling die uitnodigt tot thuisvoelen. Dit project, in handen van Veldboom Vastgoedontwikkeling, biedt maar liefst 121 appartementen, zowel te huur als te koop, en vijf handige commerciële ruimtes op de begane grond.

Gunstig gelegen nabij het strand, de haven en het levendige centrum van Scheveningen, wordt dit complex meer dan alleen een plek om te wonen; het wordt een deel van de energieke levensstijl van de buurt. Met zijn zes verdiepingen en een gezellig binnenhof aan de achterkant belooft dit gebouw een sfeervolle woonomgeving te worden.
Op de begane grond wordt een warm welkom geboden aan een mix van wonen en werken, waar ruimte is voor kleine bedrijven aan huis of inspirerende atelierwoningen. De appartementen op de bovenverdiepingen zijn divers van aard, variërend van knusse 28 m² tot ruime 113 m². Of je nu op zoek bent naar een compacte studio, een gezellig atelier of een ruim appartement met twee of drie kamers, hier vind je wat je zoekt.

Dock Side is in Verkoop/ Verhuur!

Vanaf dit moment kunt u zich inschrijven als aspirant koper of huurder. Op het digitale inschrijfformulier kunt u uw definitieve keuze voor een woning aan de hand van het huisnummer aangeven.