Bekijk in google maps

Scheveningen

aan je (blote) voeten

Scheveningen aan je (blote) voeten

In DockSide vind je moderne en comfortabele woningen, met een prachtig uitzicht over de haven. De woningen zijn geschikt voor een breed scala aan mensen, van starters tot gezinnen. Vanaf je woning ben je letterlijk in twee minuten op het strand, waar je kunt genieten van de zon en de zee. Of even lekker uitwaaien.
Je woont in de haven met veel winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. De stad Den Haag is ook binnen handbereik. Met de tram ben je binnen enkele minuten in het centrum, waar je kunt genieten van musea, theaters, concerten en andere (culturele) activiteiten en voorzieningen.

Het strand

Ontspanning en activiteiten met levendige strandpaviljoens langs de kustlijn

De Pier

Bruisende plek met restaurants, winkels, reuzenrad en bungeejump-toren

De boulevard

Gevarieerde eetgelegenheden langs de kust voor ontspannen wandelingen

Beelden aan Zee

Moderne sculpturen en wisselende tentoonstellingen nabij het strand

Sea Life

Fascinerend aquarium met duizenden zeedieren en interactieve exposities

Scheveningse Bosjes

Groen toevluchtsoord met wandelpaden en vijvers te midden van de stad

Living at the seaside

Wat wonen bij DockSide echt bijzonder maakt, is de unieke woonervaring die het biedt. Hier komt comfort, gemak en een vleugje maritieme magie samen om een leven te creƫren dat net zo inspirerend is als de omgeving zelf. Het is een plek waar elke dag voelt als een vakantie, waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en kunt genieten van de rust en sereniteit van het strand en de haven.
Kortom, wonen bij DockSide Scheveningen is meer dan alleen een plek om te wonen. Het is een manier van leven, een beleving van alles wat de kust te bieden heeft.

Dock Side is in Verkoop/ Verhuur!

Vanaf dit moment kunt u zich inschrijven als aspirant koper of huurder. Op het digitale inschrijfformulier kunt u uw definitieve keuze voor een woning aan de hand van het huisnummer aangeven.